Koh Chang

Koh Chang var første stopp på vår øy-hopping i Thailand. En herlig øy å tilbringe romjulen. Uvirkelig, men deilig følelse å sitte under julelys, glitter og grønne reinsdyr 🙂  i 30 graders varme 2 juledag._MG_6171

Vi tok buss fra Bangkok til havnen hvor ferjen går over til Koh Chang. Ved ankomst stod det små lastebiler og tuk tuk klare til å frakte oss til hotellet, en 10 minutters kjøretur.

Om du ikke ønsker luksus, kan du spare penger på overnatting ved å velge et hotell med 10 meter lengre å gå til stranden, uten å miste verken frokost eller bassengtilgang. Vi valgte White Sand Princess hotell rett ved stranden. Helt greit med tanke på at en kun skal sove der, og har tilgang til alle fasiliteter på hotellet ved siden av.

På stranden er det små romantiske restauranter med nydelig mat. Lys-lykter i trærne og god stemning. Du kan velge mellom disse restaurantene, litt finere spisesteder med hvite duker eller barer med sitteputer på stranden. Enkelte steder er det live musikk og underholdning.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Utflukter:

Som andre steder er det mange utflukter å velge mellom. Vi valgte en dag med snorkling. Vi ble hentet med jeep og satt på lasteplanet frem til båthavnen. Terrenget er ganske kupert på øya, og det var en opplevelse å suse gjennom små landsbyer og skog med gummitrær. Vel fremme støtte jeg på et stort villsvin, som tydelig var vant til mennesker, men jeg var litt skeptisk 🙂

Hadde en flott dag på båten, med snorkling i klart deilig vann, og stopp med lunsj på en nydelig strand! Elsker at vannet er 30 grader varmt, klart og grønt. Når sanden er hvit og myk så du bare kan gå rett ut, uten å tenke på gåsehud, tang og tare  🙂 dette er paradis for meg!

 

Dette innlegget ble publisert i Thailand. Bokmerk permalenken.

3 kommentarer til Koh Chang

 1. Tok dere buss fra Ekamai stasjonen? Kjøpte dere billetter på forhånd eller bare møtte opp på stasjonen?
  Hvor lang tid tok bussturen?

  • frisonen sier:

   Vi tok buss fra flyplassens Transportation Center. For å komme fra ankomsthallen til Transportation Center så må du ta en gratis shuttle buss som går ca hvert 10 minutt, det er bare en kort svipptur. Ved Transportation Center kjøpte vi billett på buss 999 til Koh Chang, eller det vil si til fergekaia på fastlandet. Det kostet ca 250 bath per person, og turen tok ca 5 timer. Buss 999 har avgang kl 0820 og 1020.

   • Ok, trodde kanskje dere bodde inne i byen før avreise 😉

    Skal selv snart en tur til Koh Chang, men bor relativt nært Ekamai så jeg tar bare en taxi dit og så buss videre nedover mot Trat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *