Perlen KoMok

Ko Mok er en liten paradis øy med nydelige strender. Øya er 4,4 km bred uten bilveier! Du kan komme deg rundt på øya i mopedtaxi med sidevogn, og øya er full av små stier på _MG_3002kryss og tvers. Ønsker du noen dager med total avslapping er dette virkelig stedet. Liten øy med de flotteste strender, bosted rett på stranden, og små hyggelige restauranter med vennlige mennesker.

Det er noen få hoteller på øya og vi valgte Pawapi resort som består av stråhytter rett på stranden. Nydelig beliggenhet og veldig hyggelige eiere. Stråhytten står på stolper og du har perfekt utsikt fra verandaen. Les mer om hotellet her.

Vi møtte mange flotte mennesker på øya. Blant annet spiste vi på en familiedrevet restaurant, hvor familien også bodde. Datter i huset var kokken, og de største barna passet de minste. Vi følte oss som en del av familien. Utrolig hyggelig kveld!

Om vi skal innom øya en annen gang vil vi sette av tid til å oppleve Smaragdgrotten som sjørøvere brukte til å skjule skattene sine. Mer om øya og utflukter her. 

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Hvordan komme hit?

Vi tok ferge fra Koh Lanta til Ko Mok. Dette var en behagelig og billig måte å reise på. Når vi skulle reise fra øya tok vi en long tail båt inn til fastlandet, og videre med lokal minibuss inn til Trang by for å ta fly til Bangkok. Se kart her.

Anbefale lokal minibuss? 🙂  Om du ønsker en opplevelse utenom de vanlige turist bussene bør du ta lokal minibuss! Bussen ble stappet full av folk, bagasjen ble stablet på taket, og i 40 grader pluss ble luktesansen utfordret! Min nærmeste medpassasjer hadde med seg fugler i et enormt stort fuglebur, og vi satt så tett at låra klistra seg fast i hverandre. Turen tok 40 minutter, og må si at det er lenge i en fullstappa minibuss uten støtdempere, ingen luft og en forferdelig lukt!

 

Dette innlegget ble publisert i Thailand. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Perlen KoMok

  1. Tilbaketråkk: Perlen KoMok | Blopp.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *